Nurin Aziz

Hello , lovers :*

Assalamualikum & Good Day! Hi, I'm Nurin Afifah. Welcome to My Paris Town. Please be nice here. Copycats are not allowed here. Have a Nice day. Gomawo!


Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

Put your blog url correctly, so I can follow you.
No Harsh words allowed here.
Click 'Go' to send it.



Ask Me Anything !

Big Clap


Template: Intan Aqilah
Basecodes: Nurin
Others:   


Contest I'm Stylo!


Okay,post ni saya dah tak nak speaking..Nak cakap ikut bahasa negara sendiri dah..Lagipun ada aku kisah kalau orang puteh yg view blog saya dan tak faham post ni..Tak perlu pun dia orang faham sbb syarat-syarat nya untuk orang warganegara Malaysia only..Okay..ni bukan contest saya..Ni contest orang lain..Okay sekarang saya nak tag 2 orang shj iaitu AFIFAH dan ASNA..



Inilah gambar yg sy nk masukkan tu..HAHA..BTW..Sy dah comment dekat blog WANI..Tapi saya x comment kat NURIN dan ISYA sbb syaratnya comment kat salah satu blog..So..Saya dah buat..Sy x stylo sgt pun..hahahah...

4 COMMENTS FROM YOU. OLDER POST | HOTTER POST