Nurin Aziz

Hello , lovers :*

Assalamualikum & Good Day! Hi, I'm Nurin Afifah. Welcome to My Paris Town. Please be nice here. Copycats are not allowed here. Have a Nice day. Gomawo!


Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

Put your blog url correctly, so I can follow you.
No Harsh words allowed here.
Click 'Go' to send it.



Ask Me Anything !

Big Clap


Template: Intan Aqilah
Basecodes: Nurin
Others:   


Meletakkan Energy Saving Mode


Korang nampak tu??Aaa..... Sila klik gambar tersebut jika tidak nampak ye tuan tuan dan puan puan.. Dah tengok??Okay, kalau korang nak buat JOM kita belajar...

FUNGSI
Apabila korang semua biarkan blog korang tu lamaaaaaaaaaaaaaaaa.... Dia akan jadi macam tu lerr... Bila korang gerakkan mouse korang di dalam blog korang tu... Dia akan menjadi seperti biasalaah... FAHAM!

JOM BUAT ENERGY SAVING MODE!

1.LOG IN BLOGSPOT > LAYOUT/DESIGN > EDIT HTML

2.Sila cari kod dibawah ini dengan menggunakan CTRL+F

<head>

3.Kalau dah jumpa kod itu, sila copy and pastekan DI BAWAH kod yang korang jumpa tadi...

<script language="javaScript" type="text/javascript" src="http://www.onlineleaf.com/savetheenvironment.js"></script>

4.Bila siap korang save! Then tunggu lah ingat jangan gerakkan mouse anda tu ye!

5.Sila komen jika anda menjadi ataupun tidak menjadi...

6.Sila follow blog saya dan LIKE fanpage di facebook saya tu...



4 COMMENTS FROM YOU. OLDER POST | HOTTER POST