Nurin Aziz

Hello , lovers :*

Assalamualikum & Good Day! Hi, I'm Nurin Afifah. Welcome to My Paris Town. Please be nice here. Copycats are not allowed here. Have a Nice day. Gomawo!


Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

Put your blog url correctly, so I can follow you.
No Harsh words allowed here.
Click 'Go' to send it.



Ask Me Anything !

Big Clap


Template: Intan Aqilah
Basecodes: Nurin
Others:   


Membuat Blog Title and Bergerak

Hi,pembaca blogku! Kali ni Nurin nak ajar membuat blog title kita bergerak.. Huh?Macam mana rupanya??Aaa... Cuba korang tengok dekat tab blog Nurin ni.. Bergerakkan??Korang nak juga... Tiada masalah kerana Nurin boleh ajar... :)

LAYOUT / DESIGN > KLIK EDIT HTML


Okay, dah tekan korang cari kod ni pula ye....[Sila tekan CTRL+F untuk memudahkan pencarian anda]



<head>



Sila ambil <head> yang paling atas ye!




Bila korang dah jumpa...Pastekan DI BAWAH kode yang di atas ye!


<script language='JavaScript'>var txt="SELAMAT DATANG KE BLOG SAYA-NURIN";var kecepatan=100;var segarkan=null;function bergerak() { document.title=txt;txt=txt.substring(1,txt.length)+txt.charAt(0);segarkan=setTimeout("bergerak()",kecepatan);}bergerak();</script>



Yang warna pink tu, korang tukarlah dengan ayat korang sendiri...Preview dulu kalau jadi save jelah.. Then komen...



6 COMMENTS FROM YOU. OLDER POST | HOTTER POST