Nurin Aziz

Hello , lovers :*

Assalamualikum & Good Day! Hi, I'm Nurin Afifah. Welcome to My Paris Town. Please be nice here. Copycats are not allowed here. Have a Nice day. Gomawo!


Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

Put your blog url correctly, so I can follow you.
No Harsh words allowed here.
Click 'Go' to send it.



Ask Me Anything !

Big Clap


Template: Intan Aqilah
Basecodes: Nurin
Others:   


Mencantikkan Scroll Bar Blog

Hi,korang nak ke scroll bar macam Nurin??Alah... Yang kat tepi alik kanan tu... Yang warna pink putih... Cantikkan... Kalau korang nak juga... Jom Nurin ajar...

LOG IN BLOGSPOT > DESIGN > EDIT HTML


2.Cari kod di bawah ini ye... Untuk memudahkan pencarian anda sila tekan CTRL+F..

]]></b:skin>

3.After you all jumpa, sila pastekan code di bawah ini di ATAS code yang korang cari tu...

::-webkit-scrollbar {height:12px;width: 12px;background: #FF1493;}::-webkit-scrollbar-thumb {background-color: #BA55D3;-moz-border-radius: 10px;border-radius: 10px;}


4.Tukar warna pink tu dengan warna favorite anda...[warna background scroll bar], tukar warna merah tu dengan warna favorite anda....[warna scroll bar]


5.Korang tak tahu kat mana nak cari kod warna favorite anda??Click here... Okay dah siap!Save dan lihat!Sila komen jika tidak menjadi dan menjadi!


3 COMMENTS FROM YOU. OLDER POST | HOTTER POST