Nurin Aziz

Hello , lovers :*

Assalamualikum & Good Day! Hi, I'm Nurin Afifah. Welcome to My Paris Town. Please be nice here. Copycats are not allowed here. Have a Nice day. Gomawo!


Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

Put your blog url correctly, so I can follow you.
No Harsh words allowed here.
Click 'Go' to send it.



Ask Me Anything !

Big Clap


Template: Intan Aqilah
Basecodes: Nurin
Others:   


Siapa nak Header??


Hi,pembaca-pembaca blogku..Blog siapa yang tak ada header atau header di tak cantik ke [bagi dia]..Atau yang paling special header GLITTER TEXT..Aaaaa...siapa nak sila comment ye di tempat comment yang telah blog atau saya sediakan..Nampak header saya tu??Macam tulah GLITTER TEXT..Okay,Nurin nak bagi tahu sikit..Gambar GIRLS GENERATION tu takde function pun saja nak suruh nampak cantik sikit post saya yang tak berapa cantik ni..Untuk sesiapa yang nak..[saya akan buat lebih cantik daripada header saya]...

KALAU NAK HEADER YANG SAYA BUAT...

1.Sila komen dia petak komen dan tulis Apa yang anda ingin saya tuliskan...Tulis glitter text or simple one..Tulis colour text tu[khas untuk simple text]..Kalau nak letak gambar bagi gambar tu kat saya [bagi link blog anda dan pastikan anda letak gambar yang anda nak di blog anda dan tulis "NURIN,NI GAMBAR YANG SAYA NAK SURUH AWAK BUAT",then saya akan faham][bagi link di comment saya]..Tulis tema header anda..[tulis semua di atas kecuali berkaitan dengan gambar anda]..

2.Sila jadi followers saya OPENLY..Jangan follow blog saya ANONYMOUSLY,okay!

3.Bye !HAHA XD


0 COMMENTS FROM YOU. OLDER POST | HOTTER POST