Nurin Aziz

Hello , lovers :*

Assalamualikum & Good Day! Hi, I'm Nurin Afifah. Welcome to My Paris Town. Please be nice here. Copycats are not allowed here. Have a Nice day. Gomawo!


Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

Put your blog url correctly, so I can follow you.
No Harsh words allowed here.
Click 'Go' to send it.



Ask Me Anything !

Big Clap


Template: Intan Aqilah
Basecodes: Nurin
Others:   


Simple Menu Tab [like mine]



Hi, korang!Kali ni Nurin nak ajar korang cara nak buat Simple Menu tab!Tu, macam yang Nurin...Simple but interesting,right! Okay, tanpa perlu Nurin membuang masa lagi, Nurin akan ajar korang,ye!

DESIGN > PAGE ELEMENTS > ADD A GADGET > HTML / JAVASCRIPT

Okay,buat ye yang di atas tu!!Ikuat satu-satu kalau tak menjadi marah pula... HAHA!!


1.Copy kod di bawah ni dan pastekan ke ruangan Gadget tadi ye!

<span style="background-color:  #FA58AC; border-radius: 5px 5px 5px 5px; padding: 3px 10px;"><a href="http://effaazizinthesky.blogspot.com/">Sky</a></span>
<span style="background-color:  #FA58AC; border-radius: 5px 5px 5px 5px; padding: 3px 6px;"><a href="http://effaazizinthesky.blogspot.com/p/contest_24.html">Contest</a></span>
<span style="background-color:   #FA58AC;  border-radius: 5px 5px 5px 5px; padding: 3px 6px;"><a href="http://effaazizinthesky.blogspot.com/p/tutorial_29.html">Tutorial</a></span>

2.Okay,kalau korang dah copy!Korang baca ni ye! Ada Note sikit!

#FA58AC, Sila tukar warna background korang!!Nak kod warna??Klik DI SINI....
-http://effaazizinthesky.blogspot.com/, Sila tukar link blog korang tu!
-Sky,Atau Contest ke atau ape ke, korang tukarlah ikut tajuk yang korang nak,okay!;)

3. Save!Preview dan Save sekali lagi!*kalau jadi!


0 COMMENTS FROM YOU. OLDER POST | HOTTER POST