Nurin Aziz

Hello , lovers :*

Assalamualikum & Good Day! Hi, I'm Nurin Afifah. Welcome to My Paris Town. Please be nice here. Copycats are not allowed here. Have a Nice day. Gomawo!


Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

Put your blog url correctly, so I can follow you.
No Harsh words allowed here.
Click 'Go' to send it.



Ask Me Anything !

Big Clap


Template: Intan Aqilah
Basecodes: Nurin
Others:   


Tag dalam Gadget

Hi, kali ni senang je Tutorial nye!Tag di gadgetlah!Okay, jom belajar!

1.

Terserah anda nak tag dengan Gadget nama apa pun!Sebab semuanya sama.... So, nampak tak yang Nurin bulat tu??Aaa.....Korang kena HIGHLIGHTKANNYA dahulu ye!


2.

Nampak tak nombor 2 tu???Okay, lepas highlight tu... Korang kena klik yang Nurin bulat dan tertulis nombor dua!Okay,if you all done klik tu.... Ape lagi, dia akan keluar window yang macam nimbor tiga tu,kan!Then, korang tulislah link yang korang nak tag tu...Then klik okay!

DONE!





0 COMMENTS FROM YOU. OLDER POST | HOTTER POST