Nurin Aziz

Hello , lovers :*

Assalamualikum & Good Day! Hi, I'm Nurin Afifah. Welcome to My Paris Town. Please be nice here. Copycats are not allowed here. Have a Nice day. Gomawo!


Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

Put your blog url correctly, so I can follow you.
No Harsh words allowed here.
Click 'Go' to send it.



Ask Me Anything !

Big Clap


Template: Intan Aqilah
Basecodes: Nurin
Others:   


Tag di Post!

Hi, kali ni atas permintaan kawan Nurin... Dia nak masuk contest... Then dia tak tahu nak tag orang... Erm, shian dia kan!HAHA.... Nevermind.. Nurin nak ajar untuk sesiapa yang tak tahu ye!....Okay tanpa membuang masa lagi, Nurin dengan penuh semangatnya nak ajar korang..biarpun Nurin buat tutor ni tengah malam,dah ngantuk gilerr...

1.DASHBOARD > NEW POST 


2.Korang tulislah dulu apa-apa yang korang nak tulis, then bila tiba masanya korang nak tag, korang ikut ni!


Korang tulis nama ke ape ke, then korang HIGHLIGHTkan perkataan yang korang nak tag or linkkan tu ye!



Dah siap highlightkan tu, korang tekan Link pulak!Link tu berada di tepi Uploadkan gambar tu ye!



Okay, nampak tu?Kalau tak nampak sila sentuh gambar tersebut.. Okay, tulislah link tu ye!Then klik Ok!

Then siap!


Labels: , ,


0 COMMENTS FROM YOU. OLDER POST | HOTTER POST