Nurin Aziz

Hello , lovers :*

Assalamualikum & Good Day! Hi, I'm Nurin Afifah. Welcome to My Paris Town. Please be nice here. Copycats are not allowed here. Have a Nice day. Gomawo!


Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

Put your blog url correctly, so I can follow you.
No Harsh words allowed here.
Click 'Go' to send it.



Ask Me Anything !

Big Clap


Template: Intan Aqilah
Basecodes: Nurin
Others:   


Main tak ingat lama-lama jadi ....

...BEGIN OF MY STORY...


Perhatian :
Post ini bukan untuk marah, mengata kat sesiapa or whatever.. I'm just tell you a story.. Perasaanku buat post ni untuk sajeww sajeww je, okay! So, jangan nak mulut laser sangat, ye!

Hi, korang! Actually, hari ni Nurin nak cerita sesuatu between 'Me', 'My Friend' and 'My Ustazah'.. Korang mesti nak tahu kenapa, kan? Kalau tak nak tahu tak payah baca! Haha, okay, tak kisahlah korang nak ke tidak yang pasti Nurin tetap nak share.. Cehh!!

   Hari ini dah masuk hari yang kedua aku dan kawanku menunggu Ustazah! First day, dalam 2 kali jugak la aku dan kawan aku pergi jumpa Ustazah tapi Ustazah tak ingat nak bagi kertas Kelab Badminton. So, aku buat macam okay, Fine! aku tak marah kat Ustazah, aku cuma buat bodoh tanpa perasaan apa-apa pun, okay!

  First day tu, masa aku jumpa Ustazah yang kedua tu, Ustazah cakap ambil nanti pulang tetapi aku pulak yang tak ingat.. Why? Because excited nak balikk!!Haha.. So, keesokan harinya, aku pergi jumpa Ustazah waktu rehat but, Ustazah tak ingat.. So, aku macam stress lah tapi aku hormat Ustazah, kay!

  Second day, ketemu untuk kedua kalinya. Ustazah aku jumpa aku dan berkata :

Jumpa saya di pejabat saya, okay. Untuk ambil kertas tu, boleh!
Aku pun cakaplah "okay" pastu aku kena pergi ke dewan beratur maklumlah pengawas... Then aku pergi dekat Pejabat, Ustazah aku tak ada kat situ. So, aku pergi cari dia dekat bilik J-QAF... Tak ada jugak!! So, aku pergi turun bawah dari tingkat 2 tu... Pergi dekat kantin... Then Ustazah tak ada jugakk!! So, aku round sekolah yang besar dan luas tu, sebanyak 3 kali.. Letih !! Then aku pergi cari dekat kantin.. Then, dia ada dekat situ tengah ambil makanan untuk dijamu.. Aku yang tengah "Ah, Uh, Ah, Uh" ni, sabor je lah sebab Ustazah tu lebih tua daripada aku. So, aku kenalah hormat dia! So, waktu dia ambil makanan dia terus makan dan aku tanya "Mana kertas tu??"... Ustazah tak ingat pulakk!! Dia suruh aku tunggu di pejabat sedangkan 5 minit lagi nak balik.. Dia baru nak mula makan.. So, aku pun... Erm.. Balik je lah.. Tunggu sampai esok jelah aku pergi ambil.. So, lihat di bawah!


Pengajaran Bagi Post Kali Ini :
  • Sila bersabar dengan penuh tabah.. 
  • Hormat orang yang lebih tua..
  • Berusaha demi Mendapat sesuatu..
  • Harus ingat tugas kita atau tidak macam tu lah jadinya.. Jangan harapkan yang lebih tua kena ingatkan kita, faham!


 ...THE END OF MY STORY...

0 COMMENTS FROM YOU. OLDER POST | HOTTER POST