Nurin Aziz

Hello , lovers :*

Assalamualikum & Good Day! Hi, I'm Nurin Afifah. Welcome to My Paris Town. Please be nice here. Copycats are not allowed here. Have a Nice day. Gomawo!


Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

Put your blog url correctly, so I can follow you.
No Harsh words allowed here.
Click 'Go' to send it.



Ask Me Anything !

Big Clap


Template: Intan Aqilah
Basecodes: Nurin
Others:   


Namaku yang sebenar??

Hi, friends! Mesti ramai yang tertanya-tanya namaku yang sebenar,kan?? Sebab takkanlah Nurin Effa binti Aziz.. Pelikkan??So, post saya kali ini dengan ringkas supaya anda tidak perlu baca panjang lebar, betul tak!

    Nama sebenarku ialah Nurin Afifah binti Che Abdul Aziz... Kenapa jadi Effa?? Dari mana Effa tu?? Effa tu sesat, kan! Untuk pengetahuan anda, Effa berasal daripada Afifah.. Sebenarnya nak singkatkan jadi FIFA pun boleh.. Tapi takot orang mengata kat Nurin FIFA world Cup... Nurin akui yang saya pantang diperli.. So, Nurin ambil Afifah "ifa" dan tukarkan menjadi Effa..So, sekarang korang dah tahu kenapa,kan! Kalau memang dah baca dan tak tahu lagi, memang ... tak tahulah Nurin nak cakap apa.. Haha XD

Good Bye! The end of my Name !

0 COMMENTS FROM YOU. OLDER POST | HOTTER POST