Nurin Aziz

Hello , lovers :*

Assalamualikum & Good Day! Hi, I'm Nurin Afifah. Welcome to My Paris Town. Please be nice here. Copycats are not allowed here. Have a Nice day. Gomawo!


Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

Put your blog url correctly, so I can follow you.
No Harsh words allowed here.
Click 'Go' to send it.



Ask Me Anything !

Big Clap


Template: Intan Aqilah
Basecodes: Nurin
Others:   


Saja nak test Scroll box di Entry yang direka sendiri





Hi, post yang ini, Nurin nak test menjadi tak Scroll box di entry Nurin ni yang direka oleh Nurin sendiri. Contohnya adalah kod.. Aaa... Menjadi tak?? Cantik tak?? Kalau you all nak belajar macam mana nak buat ni, cepat request.. Nurin tak nak ajar kalau tak ada orang yang nak request.. Memang la biasanya Nurin buat walaupun tak ada orang request.. Tu sebab Nurin boring so Nurin buatlah.. Sekarang Nurinkan
UPSR.. Kena study hard! So, kalau you all request lambat-lambat cara nak buat ni, mungkin Nurin buat bodoh je kot sebab maybe Nurin takkan buka Blog until UPSR exam tamat!Okay, maknanya mungking Nurin buka bulan 1.10.2012.. Aa.. So, apa tunggu lagi cepat request cepat!.. Okay, bye!


Labels:


0 COMMENTS FROM YOU. OLDER POST | HOTTER POST