Nurin Aziz

Hello , lovers :*

Assalamualikum & Good Day! Hi, I'm Nurin Afifah. Welcome to My Paris Town. Please be nice here. Copycats are not allowed here. Have a Nice day. Gomawo!


Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

Put your blog url correctly, so I can follow you.
No Harsh words allowed here.
Click 'Go' to send it.



Ask Me Anything !

Big Clap


Template: Intan Aqilah
Basecodes: Nurin
Others:   


Tutorial : Komen kena Approve [ Awaiting Moderation ]

Salam, ni saja-saja je.. Siti, kawan Nurin sebenarnya di suruh tolong buat kat dia komen kena approve.. Tapi, Nurin malas sebab tak dang.. So, Nurin cuma sempat buat ni je sebab kena tunggu dia mintak dengan mak dia boleh tak bagi password kat kawan.. Sedangkan, sekarang mak dia sibuk pergi shopping pagi-pagi lagi.. Dia kata mak dia pergi beli untuk breakfast family dia... So, tanpa membuang masa, saya nak ajar awak ye Siti.. Ni contoh gambar sikit..

Aaa.. Nampak??Yang saya highlight warna kuning dan buat petak warna hijau tu lah kita punya topic kali ni..

Note : Kalau kita buat ni, kita taklah pening nak baca yang mana satu,ok!

Cara- cara nya!

1. Sign in > dashboard > settings > comments

2. Cari atau scroll ke bawah sampai jumpa perkataan...

Comment Moderation 
3. After you all jumpa, you all TICK pada ALWAYS,okay!

4. Save settings and Finish! Mudah saja kalau kita pandai buat.. Pilih jalan yang mudah...

Labels:


1 COMMENTS FROM YOU. OLDER POST | HOTTER POST