Nurin Aziz

Hello , lovers :*

Assalamualikum & Good Day! Hi, I'm Nurin Afifah. Welcome to My Paris Town. Please be nice here. Copycats are not allowed here. Have a Nice day. Gomawo!


Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

Put your blog url correctly, so I can follow you.
No Harsh words allowed here.
Click 'Go' to send it.



Ask Me Anything !

Big Clap


Template: Intan Aqilah
Basecodes: Nurin
Others:   


Freebies : 3D transparent Header

Hi, kali ni Nurin nak bagi Header pula, ye! Nurin buat sendiri tau.. Sebab tu lah hodoh! haha.. Nurin rasa mesti korang cakap tak 3D pun.. Bukan 3D yang macam korang sangkakan tu.. But, 3D yang macam ada tiles gitu.. Korang mesti tak faham kan apa yang minah ni bobel.. Haha, tak pe lah.. Ingat kalau nak share, sila kredit tu Nurin, okay! Ni, copy kod di bawah dan pastekan di post yang korang nak share tu, okay! Jom kita pakat ambil ramai-ramai.. Hehe, ambil- ambil jugakk credit jangan LUPA, okay!

Credit to : <a href="http://effaazizinthesky.blogspot.com">Nurin</a>


http://i1195.photobucket.com/albums/aa398/Effa12/3Dheader.gif
http://i1195.photobucket.com/albums/aa398/Effa12/Nurin3Dheader.gif
 http://i1195.photobucket.com/albums/aa398/Effa12/Nurin3Dheader2.gif
 http://i1195.photobucket.com/albums/aa398/Effa12/Nurin3Dheader3.gif
 http://i1195.photobucket.com/albums/aa398/Effa12/Nurin3Dheader4.gif
 http://i1195.photobucket.com/albums/aa398/Effa12/Nurin3Dheader5.gif
 http://i1195.photobucket.com/albums/aa398/Effa12/Nurin3Dheader6.gif
 http://i1195.photobucket.com/albums/aa398/Effa12/Nurin3Dheader7.gif
Ingat : Credit to : Nurin .. Pastikan Nurin tu ada link blog Nurin, okay! Nurin bagi semula kod credit tu, ye!

 Credit to : <a href="http://effaazizinthesky.blogspot.com">Nurin</a>
And kalau korang nak buat dekat post, kod kredit tu mestilah korang tekan di sebelah compose.. iaitu edit html, okay! Then korang pastelah kat situ! Kalau tak faham tanya, jangan buat bodoh dan jangan jadi bodoh sombong! Nanti kalau tak faham then tak tanya korang pun pakat share je tanpa kredit.. Ciss.. Kalau orang yang macam tu memang sah dia adalah "COPYPIG".. Atau dalam bahasa Malaysia "BABIMENIRU".. Korang nak?? Nanti Nurin mewawarkan seluruh dunia.. Haaa.. Trylah jadi CopyPig , ye!

2 COMMENTS FROM YOU. OLDER POST | HOTTER POST