Nurin Aziz

Hello , lovers :*

Assalamualikum & Good Day! Hi, I'm Nurin Afifah. Welcome to My Paris Town. Please be nice here. Copycats are not allowed here. Have a Nice day. Gomawo!


Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

Put your blog url correctly, so I can follow you.
No Harsh words allowed here.
Click 'Go' to send it.



Ask Me Anything !

Big Clap


Template: Intan Aqilah
Basecodes: Nurin
Others:   


Happy sebab Dang Anum menang!

Hi, readers! Hi,, peeps! Hi, bloggers! Hi, junior! Hi, senior! Hi, followers! and Hi, friends!
Happy gilerr hari ni.. Sebabnya hijau menang *Erm, hijau tu Dang Anum lerr*.. Sebenarnya, Nurin happy sangat ni sebab Nurin yang join then menang.. Alhamdullilah.. Pertandingan senamrobik.. Nurin yang join, ingatkan kalah sebab macam merah je yang menang because pergerakan dia macam menarik.. Tapi pergerakan hijau lebih menarik.. Kih3..

  Nurin nak cerita sebelum hari kita orang bertanding.. Mestilah berlatih dulu, kan?? Okay, so Nurin nak cerita pasal pasuka Hijau *the champion* and Merah *dapat no 4, nombor last*.. Kelmarin, kumpulan hijau practice dekat kantin, then pasukan merah atas stage di dataran merdeka.. Dekat saja dengan kantin.. 2 km je * rasa tak sampai pun*.. Hijau practice macam kok se kok dang while merah macam bersungguh-sungguh and memang serentak.. So, dari situ Hijau dah menggelentar.. Tapi nasib baik kita orang tak berputus asa.. Cewahh...

  Suatu hari, merah tengok hijau.. Dia orang cakap perlahan-lahan " Hijau ni memang sah kalah.. Tengoklah cara dia berlatih.. Kok se kok dang".. So, Nurin memanglah tak dengar tapi ada seorang budak yang duduk atas stage tu bagi tau.. So, hijau ni dah start nak angin.. Kita orang pun berlatih bersungguh-sungguh!... Then, merah pun menjerit secara beramai-ramai " Mahsuri Juara, Mahsuri Juara"... *Mahsuri tu merah*... Then, orang lain senyap je.. Tapi Nurin cakap " Tak payah nak tinggi diri sangat.. Belum bertanding dah nak tinggi diri.. Boo... Malu kokrang lerr... Kita tengok nanti pertandingan okay!".. Kumpulan merah hanya senyap macam duduk di library sebab Nurin dah matikan ayat-ayatnya.. Hik3...

  Keesokan hari bertanding.. Mula-mula biru.. Biru buat senaman lagu " SHOCK" by Beast and lagu "NOBODY" by Wonder Girls.. Nak tahu tak, biru buat Gedik gila! Serious, gedik dengan gelek punggung and whatever.. Padahal dia tahu kan yang ada Ustaz yang menonton di hadapan mereka.. Tapi, erhhh memang tak tahu malu.. At least biru NO 2!! Give a big clap!! Pewiitt!!

  Lepas pasukan biru, pasukan Merah.. Hik3... Tak serentak langsung.. Dengan tak ingat step and bla bla bla bla bla bla bla bla bla.. Then, di situ memang dah kena potong markah.. Erm, so SAD! Pasukan merah menari lagu "Poco-poco" and lagu "Mr Saxo Beat" by Alexandra.. Best lagu Saxo beat tu.. Tapi senaman kurang!! So, merah dapat NO 4!! Last sekali.. Give a clap!! Pewiitt!!

 Lepas pasukan merah, HIJAU.. Nurin rasa kita orang buat tak cantik tapi tak sangka dapat NO 1.. Pewiitt!!!!!! Give a big and big and big and big and big and big CLAP!!!!.... Then, pasukan kuning.. Kuning pun menarik jugakk... Tapi dapat no 3.. Dah dikira okaylah tu!!... Okay.. Setakat ni sajalah..

Bye Bye Bye Bye Bye

0 COMMENTS FROM YOU. OLDER POST | HOTTER POST