Nurin Aziz

Hello , lovers :*

Assalamualikum & Good Day! Hi, I'm Nurin Afifah. Welcome to My Paris Town. Please be nice here. Copycats are not allowed here. Have a Nice day. Gomawo!


Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

Put your blog url correctly, so I can follow you.
No Harsh words allowed here.
Click 'Go' to send it.



Ask Me Anything !

Big Clap


Template: Intan Aqilah
Basecodes: Nurin
Others:   


Tutorial : Cara nak delete blog...

Hi, bloggers!
Kali ini Nurin nak ajar cara nak delete blog.. Erm, maybe sesuai kepada yang new bloggers sahaja sebab mesti orang yang telah berblogging selama lebih daripada 1 tahun dah tahu, kan?? Okay, tanpa membuang masa jom kita belajar.. Tetapi janganlah delete blog tu.. Biarlah blog korang tu ada.. Nantikan menyesal tak sudah.. Kih3..

Login > Dashboard > Settings.. Kalau tak faham setting tu kat mana.. Tengok gambar di bawah..


Kalau dah faham, kita ke step yang seterusnya..

2. Lepas korang tekan settings, page di laptop or computer korang bertukar, kan? Jadi, pastikan korang tekan "Basic"..Sila rujuk gambar di bawah..


3. Nampak yang Nurin highlight dengan warna kuning tu?? Tekan dekat situ.. "Basic" dulu then baru tekan "Delete blog".. Okay!

p/s : Siap! Kalau korang nak suruh Nurin adakan blog korang semula, Nurin tak tahu.. Korang yang nak.. Nurin just ajar! Okay, sila tinggalkan komen anda then follow blog Nurin, ye!

0 COMMENTS FROM YOU. OLDER POST | HOTTER POST