Nurin Aziz

Hello , lovers :*

Assalamualikum & Good Day! Hi, I'm Nurin Afifah. Welcome to My Paris Town. Please be nice here. Copycats are not allowed here. Have a Nice day. Gomawo!


Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

Put your blog url correctly, so I can follow you.
No Harsh words allowed here.
Click 'Go' to send it.



Ask Me Anything !

Big Clap


Template: Intan Aqilah
Basecodes: Nurin
Others:   


Freebies : Animated Background...

Assalamualaikum and Hello ~!   

So, korang semua apa khabar?? Sihat.. Alhamdulillah.. Nurin pun sihat juga.. Hehe!
Right Now! Nurin nak kasi background yang animated.. Nak tahu kenapa?
Sebab dalam facebook, ramai orang yang request cakap " Nurin, animated background tu kena cari kat mane".. So, Nurin dah mula serabut sebab banyak message di Facebook..
Tanpa membuang masa, Nurin pun buat keputusan
untuk buat freebies tentang animated background.. Tak tahu ke apa itu animanated background?
Cuba tengok background blog dia ni ---> Ehem (!) <---
Tapi, Nurin bukan nak bagi background yang memeningkan kepala..
Nurin nak bagi yang tak bergerak banyak macam blog tu, okay!

Firstly, kalau nak share credit to ME, okay! Ni kod nak credit!


<div style="text-align: center;">
Credit to : <a href="http://effaazizinthesky.blogspot.com/" target="_blank">Nurin</a>...</div>
Jom kita pakat ambil.. Tapi ingat kredit!


http://images2.layoutsparks.com/1/176392/Fall-Glitter-leaves-cute-31000.gif
 http://images2.layoutsparks.com/1/113396/ask-love-glitter-black.gif
http://images2.layoutsparks.com/1/142669/balloon-stars-glitter-twinkle.gif
Nurin suka background yang ini! 
http://images2.layoutsparks.com/1/225087/beautiful-butterfly-sparkle-glitter.gif
 http://images2.layoutsparks.com/1/148698/beauty-boundary-silver-glitter.gif
 http://images2.layoutsparks.com/1/104910/black-fairy-rose-glitter.gif
 http://images2.layoutsparks.com/1/133675/black-white-glitter-shimmer.gif
 http://images2.layoutsparks.com/1/243790/blue-stars-sprinkle-glitter.gif
 http://images2.layoutsparks.com/1/115577/butter-fly-glitter-shimmer-1.gif
 http://images2.layoutsparks.com/1/178914/christmas-glitter-decoration-gifts.gif
 http://images2.layoutsparks.com/1/252050/eyes-4-u-glitter.gif
P/s : Sorry, Nurin bagi sikit dulu.. Stop kati cini..  Sebab Nurin nak berehat! So, mungkin tapi Nurin tak janji yang Nurin akan buat new post yang bertajuk sama tapi tambah ( Part 2 ).. Sekali lagi Nurin peringatkan agar korang credit kalau nak share! Do not be copycat! 

2 COMMENTS FROM YOU. OLDER POST | HOTTER POST