Nurin Aziz

Hello , lovers :*

Assalamualikum & Good Day! Hi, I'm Nurin Afifah. Welcome to My Paris Town. Please be nice here. Copycats are not allowed here. Have a Nice day. Gomawo!


Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

Put your blog url correctly, so I can follow you.
No Harsh words allowed here.
Click 'Go' to send it.



Ask Me Anything !

Big Clap


Template: Intan Aqilah
Basecodes: Nurin
Others:   


Sorry, cancelled the contest!

Hello.. Sponser tolong baca!

Bismillahirrahmanirahim...

Nurin tahu post ni akan membuatkan para sponsor marah..Tapi Nurin marah and kecewa!

Nurin nak minta maaf kepada peserta dan sponsor Contest "Photographyku yang Terbaikk" kerana Nurin TERPAKSA membatalkan contest tersebut.. WHY?? Jom kita baca lagi :

1. Sebab orang bagi link tu dekat Facebook...
Okay, kalau mengikut alasan Nurin yang pertama " orang bagi link dekat FB".. Erm, mungkin korang tak faham! Meh, Nurin terangkan.. Hampir 50 orang telah bagi link dekat Nurin pada hari Sabtu.. ( 30.3.2012) atau (31.3.2012).. Tak terkira lagi hari Ahad and Isnin.. So, Nurin rasa geramlah juga sebab tak ikut arahan! Cara untuk join tu kan dah tertulis bagi link di kotak komen tu, kalau dekat CBox tak dilayan! Ooww.. CBox je tak boleh,kan? Facebook boleh?? Erm.. Kena cakap atu per satu ke?? Nurin rasa bloggers tak benot! p/s: Nurin tak mengata! Ha.. Dah naik angin nih! So, kira salah korang juga sebab tak ikut arahan 100%.. Haishh!

2. Tak follow blog Sponsor...
Eeeee.. Ya Allah! Geramnya aku! Bukankah Nurin dah bagi link blog or fanpage sponsor?? Heh?? Pastu,,, kenapa payah sangat nak baso! p/s : baso ni mengikut bahas Kelantan.. It's mean faham!

3. Nurin tak sempat nak mark markah peserta sebab Nurin UPSR tahun ni! Haih!
Ya Allah! Bantulah aku yang berada dalam kesusahan.. Nurin confuse sebab my family tak bagi Nurin online just sekali-sekala.. So, tak sempatlah Nurin nak remark tu.. Sedihlah! By the way, doakan Nurin agar dapat 5A yang cemerlang dalam semua ujian pada tahun ini sehinggalah UPSR! Amin ~
So, Nurin nak bagi sebab.. Nurin harap korang semua faham perasaan Nurin.. Tolonglah jangan nak tengking or marah or apalah! Ni bukan salah Nurin juga.. 90% adalah salah peserta! and Nurin tahu 10% lagi salah Nurin sebab Nurin tak boleh nak mark! Urgghh!@#$%^&

P/s : A very big, giant, mammath and whatever SORRY to you all! Thank you!
P/s : Nurin rasa bersalah! :'(


 

2 COMMENTS FROM YOU. OLDER POST | HOTTER POST