Nurin Aziz

Hello , lovers :*

Assalamualikum & Good Day! Hi, I'm Nurin Afifah. Welcome to My Paris Town. Please be nice here. Copycats are not allowed here. Have a Nice day. Gomawo!


Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

Put your blog url correctly, so I can follow you.
No Harsh words allowed here.
Click 'Go' to send it.



Ask Me Anything !

Big Clap


Template: Intan Aqilah
Basecodes: Nurin
Others:   


Kenapa dia macam tu?

Hello, bloggers~!

Sekarang ni nak cakap sesuatu.. Nak cerita jap//kehkeh..

Kenapa ada seorang hamba Allah ni, dia sombong di luar.. Di dalam, dia baik gilerr.. Terharu pun ada.. Kah kah!Look, dia ni baik sebenarnya.. Tapi dia ni malu, sombong depan aku... Dia nak kawan dengan aku, well, seriously aku pun nak kawan dengan perempuan ni tapi aku tak tahu nak tegur dia apa setelah 7 bulan kami tak bertegur kerana hal peribadi//ceh.. Dia cakap kat kawan-kawan dia yang dia ni nak kawan dengan aku.. So, aku fikir aku boleh je.. Kita on je.. Tapi aku dah bersalam dengan dia sebelum kami masuk dewan peperiksaan untuk menghadapi ujian UPSR.. Dia peluk aku dan ucapkan :GooD LucK: ..So, aku balas good luck to you too.. Then kami saling memberi senyuman..//cehh ayat aku.. A ni penulisan.. Kahkah// Tapi selepas tu kita orang tak bertegur langsung.. langsung.. Langsung.. Honestly, aku memang nak sangat tegur dia tapi, aku tak tahu nak tegur apa.. So, aku tunggu dia tegur aku.. PATIENTLY! Then, datanglah kawan baik dia tu berbisik kat aku : Nurin, dia nak tegur kau.. Tapi dia tunggu kau tegur diaa : .. Aku diam sambil berfikir.. : dia nak tegur aku?tapi kenapa dia tak tegur je.. adakah dia malu? mungkin.. : Sahabatnya kata kat aku.. Bahawa dia tak suka sangat tengok aku kawan dengan dia.. Sebab takut aku pulak jadi kawan baiknya macam dulu :)))).. Persahabatan tidak akan musnah jika seseorang itu benar-benar suka berkawan dengan kita..Aku cakap kat dia.. Dia terus cakap :Ha'a.. Thanks for the advises..

So, aku menunggu dia tegur aku.. Apa korang rasa yang aku patut buat?? Sila VOTE or COMMENT!

  • Aku yang patut tegur dia dulu..
  • Tunggu je lah..
  • Beritahu kat kawan baik dia supaya suruh dia tegur aku..
  • Menyuruh kawan baikku kata kat dia perasaan aku ..
  • Atau suggestions anda.. Thanks kalau anda membantu saya... Jasa anda amat saya hargai :><

KEPADA DIA JIKA DIA MEMBACA POST AKU INI.. AKU BAGI NI UNTUK KAU :)))

Ini ialah salah satu lagu favourite aku.. Harap kau enjoy~!! Thanks, ex-bosom friend~!

0 COMMENTS FROM YOU. OLDER POST | HOTTER POST