Nurin Aziz

Hello , lovers :*

Assalamualikum & Good Day! Hi, I'm Nurin Afifah. Welcome to My Paris Town. Please be nice here. Copycats are not allowed here. Have a Nice day. Gomawo!


Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

Put your blog url correctly, so I can follow you.
No Harsh words allowed here.
Click 'Go' to send it.



Ask Me Anything !

Big Clap


Template: Intan Aqilah
Basecodes: Nurin
Others:   


Pertandingan Sarapan Pagi !

Hello bloggers!

Aktiviti murid tahun 6 selepas UPSR di SK Zainab 1 memang best dan syok semua... Antaranya ialah pertandingan sarapan pagi.. Nurin dan kumpulan Nurin akan bertanding esok hari Ahad! Wow, bessttt nyerr.. Nurin jadi penolong jerr.. Kumpulan Nurin actually vote Nurin untuk jadi ketua tapi kawan Nurin ni nak sangat jadi ketua... So, Nurin malas bergaduh.. Mengalah je lah.. Lagipun dia tu panas baran.. Cepat merajuk pulakk tu.. Tak mau la kalau kalah sebab kes ni.. No No No! Pastu ada pertandingan menghias dulang.. Then hari usahawan kecil!! Murid tahun 6 kena menjual.. Nurin sukalah jual-jual ni.. Tapi tak nak jadi penjual nanti besar.. Nak jadi doktor... Hahah..

Well, korang tahu tak result Nurin bagi sc dan mt.. Yang UPSR.. Cikgu check yg Nurin.. Bagi sc Nurin dapat 92.. Senang jerr... Hahaha.. Mathematics Nurin dapat 96.. Wow!!! Pemahaman cikgu tak nak cakap kat seluruh sekolah.. Benci nyerr.. English tak tahu.. Penulisan lagi lah cikgu tak tahu.. WEllll.... Korang doakan Nurin dapat 5A okay! Lepastu Nurin boleh masuk SBP.. Barulah ibu bapa Nurin bangga.. Tahun depan Nurin cadang nak masuk Faris Petra di Kelantan..Maklumlah, Nurin kan orang Kelantan.. So, I am Kelantaniese.. :)))) 

Okaylah, Bye!!

0 COMMENTS FROM YOU. OLDER POST | HOTTER POST