Nurin Aziz

Hello , lovers :*

Assalamualikum & Good Day! Hi, I'm Nurin Afifah. Welcome to My Paris Town. Please be nice here. Copycats are not allowed here. Have a Nice day. Gomawo!


Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

Put your blog url correctly, so I can follow you.
No Harsh words allowed here.
Click 'Go' to send it.



Ask Me Anything !

Big Clap


Template: Intan Aqilah
Basecodes: Nurin
Others:   


Pertandingan sketsa.. :)

Hey , hey , hey ! Good day~! :)

Well, berdasarkan tajuk di atas , apa yang anda boleh jangka???


T.E.P.A.T.!


Nurin join pertandingan sketsa.. Huh? Peringkat apa? Lawan antara kelas jerr.. By the way, anda semua nak tahu tak , dalam banyak-banyak kumpulan ( byk ke?? aku rasa 6 je.. xpe2 buat bodoh jerr ) ,kumpulan Nurin yang panggil juru 'make-up'.. Kau ada?? Haha , sebenarnya, idea semua tu idea Nurin & Sarah.. Erm, script, watak & pergerakan semua tu Sarah yang handle.. Nurin just handle makeover, pakaian, gaya & sebagainya..

Well, korang ingat Nurin ni tak creative ke? Tengok kakilah weii.. Oops , korang tak nampak ek?? Ermm... Tukar-tukar , tengok blog la weh.. Kan blog Nurin cantik?? Creative, kan! *masuk bakul angkat sendiri*..
Muahahaha..

By the way, juru 'make-up' tu Nurin ambil dari "Diva Boutique & Hair Studio".. Cantik tau baju-baju butik tu. Rugi kalau korang tak pergi.. Nurin tengok, memang berkenan.. Tak ada aras Nurin tak sesuai ngan baju-baju tu.. Maklumlah, mesti tak ada saiz..  Kalau tak, habis sekedai Nurin beli.. *Maaf, ada sedikit promotion di sini*.. Sure, korang kena singgah.. Tapi, sambil singgah, sambil beli.. Hhaha..

Back to the main topic , mula- mulanya cikgu2 cakap buat sketsa tu di dewan.. Tapi, tiba2 ada bitara pulak.. Diorang nak guna.. So, Nurin and the other else kena buat persembahan di dewan.. Dewan apa? Bukan dewan yang ada stage tu.. Dewan peperiksaan.. Haha, nasib baik kosong dewan tu.. tak de meja.. Tak yah susah susah sangat alihkan meja dan tu.. Cuma penonton je yang bersusah- payah... Siapa yang suruh tonton.. Urgghhh!!

Nurin jadi apa? Jadi watak apa? Nurin jadi Fasharina binti Tan Sri Hisham.. Haha.. Ketua kumpulan the wannababes.. Nurin ambil ni daripada kak ain maisarah.. Dalam novel dia ada.. Nurin jadi gedik , kaya , HOT and everybody takut kat The Wannababes.. Terutama kat Nurin.. Hahah.. Geng2 Nurin tu tak payah nak sebut.. Cerita kisah anak derhaka.. Yang miskin.. Kalau korang nak tahu, korang tengok di youtube.. tajuk Nurin tak pasti lagi.. Sebab kawan Nurin kata dia nak post di youtube.. Tolong ingatkan Nurin ye tentang ni.. Harap Maklum :)..

Ok, Ketua sketsa pergi mengundi.. Nak tengok siapa yang kena start dulu.. Then, tengok2 my group kena start no 1.. Tapi takpe.. Start no 1.. Be ****** *.. Haha.. Then.. Lepas siap semua persembahan ..

Tibalah masa yang Nurin tunggu-tunggu.. Yang mendebarkan.. Tapi tak berdebar pun.. Haha.. Cikgu sebut saguhati 3 kumpulan.. Then, 3rd, 2nd and 1st.. Kumpulan Nurin dapat no ...................................................................................................................................................................


...................................................................................................................................................................


...................................................................................................................................................................


...................................................................................................................................................................


...................................................................................................................................................................


...................................................................................................................................................................


...................................................................................................................................................................


...................................................................................................................................................................


...................................................................................................................................................................


...................................................................................................................................................................


...................................................................................................................................................................


Nurin dapat no. ...________________________________________________________________________________

_________________________________________________________________________________

_________________________________________________________________________________

_________________________________________________________________________________

_________________________________________________________________________________








_________________________________________________________________________________






________________________________________________________________________

Nurin dapat no 1 !.... Hoorey.. Ahak.. Hebat tak Nurin?? Boleh jadi pelakon gituu.. Muahahah... okeylah.. stop di sini jelah okay! Bye... Muaaahhhh.. I am number one!

0 COMMENTS FROM YOU. OLDER POST | HOTTER POST