Nurin Aziz

Hello , lovers :*

Assalamualikum & Good Day! Hi, I'm Nurin Afifah. Welcome to My Paris Town. Please be nice here. Copycats are not allowed here. Have a Nice day. Gomawo!


Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

Put your blog url correctly, so I can follow you.
No Harsh words allowed here.
Click 'Go' to send it.



Ask Me Anything !

Big Clap


Template: Intan Aqilah
Basecodes: Nurin
Others:   


Here I am , Here I am ! -for awhile-



Hello people ~!

Now, here I am.. I've been get lose for a week ! Hooray. *proud*

Sekarang, Nurin nak cerita pasal Nurin di Maresmag aka MRSM Gerik...

Honestly saya rasa seronok tapi tak seronok... Urrmmm, sounds weird right ? Meh, saya bagisebab tak seronok. Firstly, I hate my classmates! #boys only.. You know why? Diorang tu annoying and crazy.. Kadang-kadang Nurin bangga dengan kelas Al-nilam 1 ni.. Sebab, setiap pelajar dalam kelas Nurin ni ada gelaran tau. And nak tahu apa gelaran Nurin ? P.E.N.D.R.I.V.E. Tahu apa tuh ? Yes, pendrive.. Storage devices.. Tahu kenapa ? Ya Allah, sebab saya ni pendek... Faham-faham lah.. PENDek and PENDrive.. Creative kan diorang? Ni semua kerja budak laki.. Waduh-waduh... Kahkahkah.. Meh, nurin senaraikan nama sebenar dgn gelaran classmates Nurin... hehe.. Budak-budak 2nd intake tak de geleran.. Ni yang 1st intake je..

Nurin - Pendek / Pendrive / Pendekdrive / Mok cek / Yg dipertua lgikan tua
Fasha - Mata treller / Fasha Othman Gedik
Fathy - Fatty / Gemuk
Nurul - Bulat ( dia bertuah sbb orang dah tak panggil gelaran nih )
Syikin - Asyikin LAH
Nesha - Beruk
Ana - Beruk

Nampak ? Ni semua kerja budak laki lah... Haha... Well, peraturan di maktab ni agak ketat.. AGAK ketat.. Sebab, semua pelajar perempuan, kalau nak keluar je dari blok, handsock wajib dipakai, stoking wajib dipakai... Walaupun lengan panjang.. Masa mula-mula tu memang tak selesa, panas and others.. Tapi lama-lama, NOT BAD ! Haha... Lama-lama terbiasalah.. ;)

Best nya berada di Mara Junior Science College Gerik ni adalah.... Jeng jeng jeng...

Firstly, sebab guru-guru dia baik ngan Nurin... hehe... Second, senior-senior sporting, friendly and lawak ! Third , 1 batch ni semua baik... Just certain-certain je yang sesat sikit (tak berapa nak baik)... Maktab ni unique tau sebab maktab ni terletak di atas bukit... Awesome lah ! Pagi-pagi sejuk gila kot. Fresh air, sayang! Grrrr.... Agak memenatkan sebab atas bukitkan selalu kena panjat tangga kalau nak ke mana-mana.. Dah lah jadual padat, kena panjat situ panjat sini.. And and and, korang tahu tak yang kitorang punya sistem ialah kelas bergerak. Hebatkan kelas tuh ? Awesome ! Eh, tak de lah... Kelas bergerak ni maksudnya, kitorang kena pindah-pindah kelas ikut subjek... Tapi, classmates still sama... :* Setiap masa bergerak kena panjat... Waaaaaa!!!!!!!!!!! Capek deh.. Tapi takpe, Nurin selesa apa... Happy duk sini... Tapi, jauh dari Nurin punya rumah.. bkn homesick ok ! Letih lah kalau cuti semester nak balik tu 4 jam dah... Nak pergi ke maktab balik 4 jam pulak... Dah lah kot... Letih jari-jemari menaip.. Cehhh... K lah.. Wabillahitaufik Walhidayah Wassalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh.. Hakhakhak.... Bye ! ^o^


1 COMMENTS FROM YOU. OLDER POST | HOTTER POST