Nurin Aziz

Hello , lovers :*

Assalamualikum & Good Day! Hi, I'm Nurin Afifah. Welcome to My Paris Town. Please be nice here. Copycats are not allowed here. Have a Nice day. Gomawo!


Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

Put your blog url correctly, so I can follow you.
No Harsh words allowed here.
Click 'Go' to send it.



Ask Me Anything !

Big Clap


Template: Intan Aqilah
Basecodes: Nurin
Others:   


I Miss MRSM Gerik :'(


Assalamualaikum & A very Good Day to you :)

As we know , our topic is "I Miss MRSM Gerik" . Guyss !! Honestly Nurin cakap , even Nurin malas nak pergi situ balik nanti 9/6/2013 ni , Nurin still rindu kawan-kawan Nurin tau ?? Yes , I know yang Nurin ada banyak masalah kat sana . Dengan banyak fitnah yang karut-maut tu.. Dengan masalah persahabatan , tapi Nurin tak tahu kenapa Nurin still rindu kat MRSM Gerik tu.. Mungkin mrsm gerik tu best , tapi masalah tu je yang membunuh Nurin... Cewahh.. Nurin rasa excited tau nak pergi mrsm tu balik , tapi dengan barang-barang tak beli lagi , dengan masalah gosip-gosip karut yang diorang buat . Sounds weird , right ? Urghh ! Whatever , asal aku berjaya sudah.. Oh wait ! Cakap pasal berjaya , lepas buka cuti ni mesti cikgu nak bagi pointer final exam semester 1 . Oh my god !! Nurin takut lah pulakk... Hopefully Nurin dapat lepas 3.5 .. Yupe , memang Nurin nak four flat tapi buat exam ni Nurin tak pasti walaupun 1% yang Nurin dapat four flat . Hehe... Tapi , apa-apa pun kita still kena mengharap , kan ? Ye lahh , usaha tu dah usaha dah.. Berdoa pun dah.. Tinggal bertawakal dan berserah kepada-Nya . Beginilah cara pelajar sewajarnya berfikir . Haha xD JOKE2 ! Nurin rasa macam nak lepas je jawatan sebagai naib presiden kelas tu . I think I'm not deserve it . Yaaa , memang Nurin layak tapi Nurin malas nak buktikan Nurin layak . Like , jawatan tu tak penting punnn... Memang kita akan dapat point PBS lebih , kan tetapi kakak Nurin cakap just focus kepas 2 perkara je.. Akademik dengan kokurikulum.. Kalau jawatan banyak pun , ia menambahkan beban kita . Tapi , kalau akademik dengan kokurikulum kita mantap , point PBS lebih banyak . Hurmmm.... Oklah , I think setakat ni je lah .. K ,bye . Assalamualaikum ~

0 COMMENTS FROM YOU. OLDER POST | HOTTER POST