Nurin Aziz

Hello , lovers :*

Assalamualikum & Good Day! Hi, I'm Nurin Afifah. Welcome to My Paris Town. Please be nice here. Copycats are not allowed here. Have a Nice day. Gomawo!


Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

Put your blog url correctly, so I can follow you.
No Harsh words allowed here.
Click 'Go' to send it.



Ask Me Anything !

Big Clap


Template: Intan Aqilah
Basecodes: Nurin
Others:   


IT WAS A NICE HOLIDAY :'(


Assalamualaikum & A Very Good Day !

#Perhatian , post ini adalah post yang jiwang . So , kepada sesiapa yang tak leh jiwang-jiwang ni , diharap anda skip post ini . Terima kasih :'(

Haha , tak de maknanya lah post ni jiwang . Hadushhh... Actually , hari ahad iaitu 9/6/2013 ialah hari yang bakal Nurin tinggalkan Kelantan for once again . Tahu kenapa ? Sebab Nurin curang dengan Kelantan . Nurin nak berscandal dengan Gerik pulak , ok ? Hahaha .. Tak de maknanya lah.. Nurin ni pergi belajar kat MRSM Gerik tu .. Hadushhhhh... Guys , for your information , these holidays are very nice . Know why ? Sebab , masa cuti ni lah Nurin tahu kawan-kawan sekolah lama Nurin rindu Nurin tak .. hehehe .. And , terbukti diorang rindu Nurin gila-gila . Selalu ada message dalam phone Nurin , dalam facebook dan sebagainya . Diorang selalu ajak Nurin keluar hangout . Nurin nak , tapi last-last ? CANCEL .. Haishh , know why ? Sebab ada seorang tu tak boleh pergi . Even kitorang tahu yang kitorang bersepuluh ni boleh pergi , kitorang tetap tak pergi . Biasalah , GENG ! We cannot go when someone can't go because we're gang ! Ouhh , terharu gituu .. Haha .. Sedih sebenarnya nak tinggalkan rumah Nurin ni . Memang sedih . Tapi , takkan Nurin tak nak belajar pulakk kan ? Hmmm..... Whatever it is , I have to go ! Yes , I have . I miss my friends so much ! :* Haha xD Malasnya nak kemas loker Nurin nanti sampai asrama !! Malasnya perjalanan nak pergi Gerik tu . 4 hours beb !! Letihh dohh .. Untunglah orang Gerik , kan ? Haishhh , aku selalu je tak puas hati dengan budak Gerik disebabkan benda ni .. Hehe . Apa-apa pun , belajar jauh-jauh lah best kan ? Bangga kejap . Okay tak pe lah . Sementara Nurin nak bangga ni , Nurin tak nak panjangkan post ni lagi . Jadi , assalamualaikum ! :D

0 COMMENTS FROM YOU. OLDER POST |