Nurin Aziz

Hello , lovers :*

Assalamualikum & Good Day! Hi, I'm Nurin Afifah. Welcome to My Paris Town. Please be nice here. Copycats are not allowed here. Have a Nice day. Gomawo!


Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

Put your blog url correctly, so I can follow you.
No Harsh words allowed here.
Click 'Go' to send it.



Ask Me Anything !

Big Clap


Template: Intan Aqilah
Basecodes: Nurin
Others:   


I've changed it a lot !


Assalamualaikum & A very Good Day . ;)

Sekarang ni , blog Nurin dah lain kan ? Haaa.... Kejap je Nurin edit . Hehehe .... By the way , memang Nurin pakai blogskin tapi Nurin tukar banyak tau . 10% je yang original macam tu . Honestly Nurin cakap , rasa menyesal pun ada sebab gatal tangan nak try pakai blogskin . Tahu kenapa ? Banyak yang hilang . Chatbox Nurin tak ingat password , then Nurin hilang lah code chatbox Nurin yang lawa tu . Cehhh , nyesal tahu tak ? Then , tutos Nurin semua hilang . Hadoiii . Susah macam ni nak kena buat balik . Parakk la . So , Nurin perlu tabahkan hati untuk buat tutos baru . *Takpe Nurin , you have another 5 days to do this before you have to go to hostel.* Sedihhh tahu tak ? Ni semua salah Nurin jugak , kan ? So , Nurin lah kena bertanggungjawab . Haishh ... Dah lah banyak request tutos . Takpe , takpe . Demi korang , I sanggup . Muahaha .... Cewahh . Okay , Nurin rasa sampai sini je lah . Goodbye ~

0 COMMENTS FROM YOU. OLDER POST | HOTTER POST