Nurin Aziz

Hello , lovers :*

Assalamualikum & Good Day! Hi, I'm Nurin Afifah. Welcome to My Paris Town. Please be nice here. Copycats are not allowed here. Have a Nice day. Gomawo!


Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

Put your blog url correctly, so I can follow you.
No Harsh words allowed here.
Click 'Go' to send it.



Ask Me Anything !

Big Clap


Template: Intan Aqilah
Basecodes: Nurin
Others:   


LIFE MUST GOES ON ! :'(


Assalamualaikum & A Very Good Day :)

Wey , hari ni aku rasa sedihh sangatt!! Sedihh gila-gila , k ? Mana tak sedihnya , kalau ada kawan yang fitnah kita , kan ? Dia cakap Nurin munafik ? Urghh !! Actually , kau pergi jumpa mamat tu , aku tak cerita kat sape-sape pun . And untuk pengetahuan kau , kalau ada aku cerita pun , aku back up kau . Aku akan tokok tambah cerita kau tu . Then , kau cakap aku ni cerita hal buruk pasal kau ? Memang tak lah weii ... Ni lah kelemahan kau sebab kau mudah percaya apa yang orang lain cakap . Kau tak tanya aku lagi betul atau tak . Sakit hati mung tau dokk ????? Nak kutuk , kutuk lah depan-depan . Jangan kutuk belakang . Dah lah kutuk dekat TWITTER ! Terserlah kebatakkan kau tu ye ? TERSERLAH , beb !! Aku tahu cerita ni pun daripada buah hati kau tu tahu ? Nasib baik buah hati kau tu jenis yang baik sikit . Kalau dia tak kasi tahu aku , sampai mampus aku tak tahu . Wehh , kau cakap aku munafik , kan ? Tapi , kau perasan tak yang kau tu munafik sebenarnya . Kau baik depan aku , then kau kutuk di twitter ... Kau tu yang MUNAFIK , beb ! Kau sedar tak kau cakap kat orang munafik , huh ? Kau sedar tak yang kau sebenarnya munafik ???!!! Sedar tak ? Hishh , menyesal aku tipu semua orang pasal kes DATING kau tu .. Menyesal aku back up kau tahu tak ??!! MENYESAL !! Dahlah sebab kau nak pergi jumpa mamat tu , aku kena teman . Then , bila kes ni dah KANTOI , tak pasal-pasal aku kena sekali .. Haishh , inilah kawan, kan ? Wuuuuu , tak malu . Siap mention lagi nama aku kat twitter tu . Ye lah kan , aku kan tak de twitter .. :P Tak nak ada pun , buat sakit hati jer !! Cukup sekadar fb , tumblr , blog , ask.fm , instagram and others... Tak perlu pun twitter tu .. Nanti aku lupa pulak password account aku .. Huhuhu , aku ni pelupa sikit . Apa-apa pun , kalau kau nak minta maaf dengan aku , hati aku terbuka je.. Aku ni baik hati senang nak maafkan orang .. Hahaha... Geram je nak mention nama dia kat sini , tapi sabar je lah... Tak leh buka aib orang , kan ? Walaupun dia buka aib aku dengan fitnah yang langsung tak betul ! Haishh..... Even I know I'm very sad , Life must goes on , right ? It's useless crying because of that USELESS FRIEND .. So , let's smile Nurin ... :) Goodbye , Assalamualaikum ~ XOXOXOXO

0 COMMENTS FROM YOU. OLDER POST | HOTTER POST