Nurin Aziz

Hello , lovers :*

Assalamualikum & Good Day! Hi, I'm Nurin Afifah. Welcome to My Paris Town. Please be nice here. Copycats are not allowed here. Have a Nice day. Gomawo!


Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

Put your blog url correctly, so I can follow you.
No Harsh words allowed here.
Click 'Go' to send it.



Ask Me Anything !

Big Clap


Template: Intan Aqilah
Basecodes: Nurin
Others:   


Nak cuba pakai blogskin


Hello , dear my readers .

Seriously , Nurin rasa macam nak tukar theme blog . Dah bosan la theme macam ni kan ? Tiada perubahan . So , Nurin nak tukar . Tapi kalau nk edit malas pulak . Hmmmm...... So , Nurin buat keputusan nak pakai blogskin kot . No time lah nak edit blog . So , nak cepat Nurin pakai je lah blogskin . Okay ? Nurin pernah pakai blogskin dulu . Tapi sekarang tak pakai lah sebab sekarang ni pandai edit blog , kan ? Then , sekarang ni Nurin nak pakai blogskin balik bukan sebab apa , just tiada masa nak edit . Nurin edit blog Nurin ni kalau dah betul-betul puas hati baru Nurin rasa okay . Tapi nk suruh Nurin puas hati bukannya senang . Hehehe . Tu yang susah tu . So , it will take a much time . ;)

Nurin rasa setakat ni je lah . Malas nak tulis panjang-panjang . Nurin tulis ni pun sebab nak update blog yang dah lama Nurin tak update . Maklumlah , pelajar asrama kan ? Haha xD

Assalamualaikum and Have a Nice day , dear ! :D


0 COMMENTS FROM YOU. OLDER POST | HOTTER POST